A Budapesti Békéltető Testület kihelyezett fogyasztóvédelmi tanácsadással várja a fogyasztókat és vállalkozásokat Zuglóban, az Üzletember Találkozón – segítünk a vitás ügyekben!

2017-ben immár huszadik alkalommal kerül megrendezésre 2017. szeptember 2-án, szombaton 10.00 órától az „Üzletember Találkozó a szabadidős programok jegyében, az egészséges vállalkozókért” c. rendezvény. A programon a Budapesti Békéltető Testület is képviselteti magát, sok szeretettel várjuk az érdeklődőket, segítünk a vitás fogyasztóvédelmi ügyekben!

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezetének és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarának a közös szervezésében kerül megrendezésre a „20. Üzletember Találkozó a szabadidős programok jegyében, az egészséges vállalkozókért” c. rendezvény Budapest XIV. kerületében, Zuglóban a Mogyoródi úti sportpályán (Mogyoródi út 130.).

A rendezvényen színes programok várják az érdeklődőket, akik egyúttal fogyasztóvédelmi vitás ügyeikben ingyenes segítséget is kapnak a Budapesti Békéltető Testület fogyasztóvédelmi szakembereitől, 13.00 óráig.

A kép eltávolítva.        A kép eltávolítva.