Kihelyezett fogyasztóvédelmi tájékoztatás és együttműködés a Hegyvidéki Kulturális Szalonnal

A Budapesti Békéltető Testület kiemelten fontosnak tartja, hogy székhelyén kívül is találkozzon a fogyasztókkal és a vállalkozásokkal. Ezért – a Hegyvidéki Kulturális Szalonnal (1124 Budapest, Törpe u. 2.) való együttműködés részeként – a Testület kihelyezett fogyasztóvédelmi tájékoztatást tartott 2019. január 29-én a Szalonban, amelyet további programok követnek.

2019. február 12-én, keddi napon 14.30 órai kezdettel a Szalon Tamási Áron termében várja sok szeretettel a Testület az érdeklődő fogyasztókat és vállalkozásokat egy bemutatkozó előadásra, amelynek keretében sor kerül a legfontosabb fogyasztói ismeretek közérthető összefoglalására. De szó lesz az ingyenes, gyors, békéltető testületi eljárás előnyeiről is, amelynek segítségével könnyen rendezhetőek a fogyasztók és a vállalkozások közötti vitás fogyasztóvédelmi ügyek.

Ezt követően pedig a Testület tagja minden hónap utolsó hétfőjén 10.00-12.00 óra között kihelyezett fogyasztóvédelmi tájékoztatást tart szintén a Szalonnak otthont adó épületben (címét lásd fentebb) a vállalkozásokkal szembeni fogyasztói problémák megoldása érdekében.