Sor került a nyereményátadó rendezvényre a „Békéltető suli kicsiknek-nagyoknak” c. versenyen

A Budapesti Békéltető Testület korábban „Békéltető suli kicsiknek-nagyoknak” címmel hirdetett meg országos fogyasztóvédelmi pályázatot, Magyarország valamennyi általános- és középiskolája számára. Célunk a békéltetés népszerűsítése, fogyasztók és vállalkozások körében való ismertségének erősítése volt, egyszersmind a fiatal fogyasztók tudatosságának javítása.

Legnagyobb örömünkre a résztvevők színvonalas pályaműveket küldtek be, ennek eredményeként pedig a legjobb három eredményt elérő csapat számára került sor a nyeremények átadására a fővárosi rendezvényen.

Az alábbiakban tekinthetőek meg a rendezvény díjazottjai. Elért helyezés Iskola Csapat neve Csapattagok Felkészítő tanár I. Kőbányai Harmat Általános Iskola (Bp. 1104 Harmat u. 88.) Harmatmédia Marsi Míra, Narancsik Sára, Farkas Bori Tóthné Telkes Csilla II. Kőbányai Harmat Általános Iskola (Bp. 1104 Harmat u. 88.) Csipet csapat Dam Patrik, Jánoshalmi Csaba, Pallai Dávid Tóthné Telkes Csilla III. Bőcsi Általános Iskola és Szakközépiskola, AMI  (3574 Bőcs, Munkácsy u 7) Bőcsi Vevőszolisok Oláh Flóra, Szilvási László, Szabó Veronika Gálya Marianna A legjobb pályamunkáért járó díjat a Kőbányai Harmat Általános Iskola „Harmatmédia” csapata nyerte el az elkészített videó anyagával, amelynek címe: „Sicc és a békéltetés”. Az első helyezett pályamű az alábbi képre kattintva érhető el: A kép eltávolítva. (Forrás: Harmatcseppek HMK Facebook-oldala)

A nyeremények átadását követően a tanulók és pedagógusok bejárhatták a Budapesti Békéltető Testület tárgyalótermeit, betekintést nyertek a békéltetés hétköznapjaiba és a Testület szakértői megválaszolták a felmerülő kérdéseiket.

A kép eltávolítva. A kép eltávolítva. A kép eltávolítva. A kép eltávolítva.

Ezúton gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáraiknak!