Újra pozitív fogadtatás a Budapesti Békéltető Testület nyílt napján

A kép eltávolítva.Komoly szakmai vitákat folytattak egymással, nem kímélve a jogrendszer hiányosságait sem, emellett betekinthettek a Testület működésébe és hasznos információkkal gazdagodtak saját jogaikat illetően is. A látogatás végén az érdeklődő fiatalok gyorsan elkapkodták a Budapesti Békéltető Testület gondozásában megjelent „Mindennapi Fogyasztóvédelem” magazin példányait és reméljük jó élményekkel, fontos tapasztalatokkal gazdagodtak.

 

A diákok egyben a jövő fogyasztói is, ezért fontos, hogy megfelelő ismeretekkel rendelkezzenek, és később tudatos fogyasztói döntéseket hozzanak. Emellett szintén nélkülözhetetlen, hogy megismerjék saját jogaikat és azt is, miként érvényesíthetik azokat. Ezért szervez a Budapesti Békéltető Testület ingyenes fogyasztóvédelmi előadásokat különböző általános- és középiskolákban és emellett vendégül lát mA kép eltávolítva.inél több érdeklődő diákot és tanárt.

 

Továbbra is várjuk ezért az intézmények jelentkezését akár az ingyenes oktatásokra, akár a „Nyitott Testület” programra, célunk, hogy a békéltetés intézményét minél közelebb hozzuk a tanulókhoz, tanárokhoz is.