Vezető vállalatok részvételével zajlott a Budapesti Békéltető Testület fogyasztóvédelmi konferenciája

Vezető vállalatok részvételével zajlott a Budapesti Békéltető Testület fogyasztóvédelmi konferenciája

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) és a Budapesti Békéltető Testület (BBT) tisztelettel meghívja  A FOGYASZTÓVÉDELEM AKTUÁLIS KÉRDÉSEI  című szakmai konferenciára. 

 

Az új szabályozás kihívásaira válaszokat kereső szakmai munkacsoportot hoz létre a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 

A március elején tartott, hasonló témájú workshopjának tapasztalataira építve A fogyasztóvédelem aktuális kérdései címmel március 30-án nyilvános konferenciát rendezett a BKIK-hoz tartozó Budapesti Békéltető Testület. 

A közel száz résztvevőt, köztük hazai retail és diszkontláncokat megmozgató eszmecsere célja a kereskedők hatékony edukációja volt az új fogyasztóvédelmi szabályozással, a hatósági ellenőrzési és piacfelügyeleti munkával kapcsolatban. A rendezvényen emellett a vitarendezés lehetőségeit is megismerhették a résztvevők.

A konferencián az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Gazdasági Versenyhivatal, Budapest Főváros Kormányhivatala, az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Széchenyi István Egyetem szakértői és munkatársai mutatták be a legfontosabb fogyasztóvédelmi jogszabályváltozásokat a jogalkalmazóknak.

 

További információk az alábbi oldalon találhatók: 

 

Vezető vállalatok részvételével zajlott a Budapesti Békéltető Testület fogyasztóvédelmi konferenciája - Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (bkik.hu)